14 jul

Nou estatut del teletreball a Espanya

El 9 de juliol de 2021, el Congrés dels Diputats va aprovar una nova llei sobre el treball a distància. Aquest text aclareix la legislació vigent i introdueix alguns canvis.

8 feb

JUPOL, La Ciutat 07/02/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de la intenció de L’Hospitalet de recuperar la seva platja. Parlem de la situació de la dona als cossos i forces de seguretat de l’estat amb el sindicat Jupol i els advocats de Català Reinon.

 

 

 

3 mai

Agressions sexuals | Dret penal i penitenciari

El dret penal en tractar les agressions sexuals, el tipus bàsic ho recull en l'art. 178 CP on es castiga a qui "atempti contra la llibertat sexual d'una altra persona utilitzant violència o intimidació".
25 abr

Accidents de trànsit | Advocats Barcelona

Tramitar tots els aspectes legals derivats d'un accident de trànsit és una tasca laboriosa i complexa que necessita de professionals experts en aquesta matèria. Des de Català Reinón Advocats s'aconsella als lesionats per accident de trànsit,
17 abr

Vaga - Dret laboral

Què fer davant d'un conflicte amb els seus empleats? Quins drets té un treballador que està en vaga? Com solucionar-ho?

16 abr

Conveni col·lectiu - Dret laboral

La negociació col·lectiva i el resultat de la mateixa en forma de conveni col·lectiu constitueixen una font del dret que únicament trobem en el Dret Laboral i constitueix una de les seves característiques essencials.
9 abr

Dret laboral: La maternitat

Des de l'entrada d'Espanya a la Comunitat Europea ens hem hagut d'adaptar a les directives comunitàries. Els especialistes en Dret Laboral de Català Reinón Advocats