14 jul

Nou estatut del teletreball a Espanya

El 9 de juliol de 2021, el Congrés dels Diputats va aprovar una nova llei sobre el treball a distància. Aquest text aclareix la legislació vigent i introdueix alguns canvis.

8 feb

JUPOL, La Ciutat 07/02/2020

Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de la intenció de L’Hospitalet de recuperar la seva platja. Parlem de la situació de la dona als cossos i forces de seguretat de l’estat amb el sindicat Jupol i els advocats de Català Reinon.

 

 

 

3 mai

Agressions sexuals | Dret penal i penitenciari

El dret penal en tractar les agressions sexuals, el tipus bàsic ho recull en l'art. 178 CP on es castiga a qui "atempti contra la llibertat sexual d'una altra persona utilitzant violència o intimidació".
25 abr

Accidents de trànsit | Advocats Barcelona

Tramitar tots els aspectes legals derivats d'un accident de trànsit és una tasca laboriosa i complexa que necessita de professionals experts en aquesta matèria. Des de Català Reinón Advocats s'aconsella als lesionats per accident de trànsit,
17 abr

Vaga - Dret laboral

Què fer davant d'un conflicte amb els seus empleats? Quins drets té un treballador que està en vaga? Com solucionar-ho?

16 abr

Conveni col·lectiu - Dret laboral

La negociació col·lectiva i el resultat de la mateixa en forma de conveni col·lectiu constitueixen una font del dret que únicament trobem en el Dret Laboral i constitueix una de les seves característiques essencials.
9 abr

Dret laboral: La maternitat

Des de l'entrada d'Espanya a la Comunitat Europea ens hem hagut d'adaptar a les directives comunitàries. Els especialistes en Dret Laboral de Català Reinón Advocats
6 abr

Clàusules abusives en hipoteques

Existeixen diferents classes de clàusules abusives en les hipoteques que en els últims anys, les entitats financeres s'han incorporat als préstecs hipotecaris.. La majoria de les persones que hem contractat un préstec hipotecari amb el banc tenim una clàusula abusiva
29 mar

Classes d'acomiadament

Hi ha diferents classes d'acomiadament que podran ser estudiades per un Advocat Laboralista segons el seu cas. Si vostè ha estat acomiadat per l'empresa, és important tenir algunes consideracions clares al respecte. Els nostres Advocats Laboralistes li aconsellen que en la major brevetat possible
28 feb

Què és una negligència mèdica?

Vostè està davant d'una negligència mèdica o mala praxi mèdica quan en un hospital, centre sanitari o algun membre del personal sanitari no segueix el protocol mèdic exigible, causant així danys físics i/o morals en el pacient.
20 feb

Comentaris negatius a Internet nocius per a l'empresa

Els comentaris negatius escrits en els portals d’Internet poden resultar molt perjudicials tant per a la persona com per a l'empresa. En aquest article tractarem aquest tema tan important a més d'oferir-te assessorament pels millors advocats de Barcelona.

11 feb

Pluriocupació i accident de treball

En l'actualitat, on predominen els baixos salaris i els contractes a temps parcial d'unes poques hores, cada vegada és més freqüent trobar persones que compaginen o necessiten diversos treballs per completar un salari mínim de subsistència.

whatsapp