25 abr
Accidents de trànsit | Advocats Barcelona
Accidents de trànsit | Advocats Barcelona

En aquest article us explicarem la importància d'un advocat especialitzat en accidents de trànsit.

Tramitar tots els aspectes legals derivats d'un accident de trànsit és una tasca laboriosa i complexa que necessita de professionals experts en aquesta matèria. Des de Català Reinón Advocats s'aconsella als lesionats per accident de trànsit, tramitar les seves reclamacions a través d'especialistes, persones que tinguin costum de manejar la Llei 35/2015, del 22 de setembre, de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de trànsit. Vostè necessita l'ajuda d'un professional que aporti a la gestió de l'expedient de reclamació un coneixement més gran de l'esmentada norma i de les seves taules per al càlcul de les indemnitzacions.

Ha patit un accident de trànsit?

Accidentes Abogados Barcelona

A més de les valoracions de les lesions, tant temporals com permanents, els continus canvis processals i els requisits per a l'exercici de les accions de reclamació, requereixen d'un advocat especialista en accidents de trànsit que conegui la norma en profunditat i en tots els seus detalls.

Per tant, contractar els serveis d'un advocat especialista en accidents de trànsit pot aportar-te un valor afegit, el qual no asseguraria un altre tipus d'advocat.

La decisió més freqüent dels accidentats és deixar la tramitació del seu accident i la resolució de la reclamació imposada en mans de les asseguradores, les quals solen determinar la indemnització del client en base als seus propis criteris, produint així un risc a no cobrar la indemnització adequada per l'abast dels danys materials i personals soferts..

En Català Reinón Advocats li oferirem un assessorament personalitzat i l'ajudarem davant de qualsevol problema legal, assessorant-lo en tot moment perquè la seva tramitació es porti a terme d'una forma àgil, senzilla i satisfactòria. Examinem cada cas de manera independent, valorant minuciosament quin tipus de danys i perjudicis afecten cada lesionat en l'accident de trànsit sofert, oferint així una resolució ràpida i eficaç.

Els nostres advocats especialistes en tot tipus d'accidents de trànsit a Barcelona i Sabadell han de vetllar, en tot moment, pels seus interessos i pel correcte desenvolupament del procés perquè obtingui la màxima indemnització.

Advocats accidents de trànsit i indemnització per accident

Accidentes de Tráfico

Català Reinón Advocats especialitzats en accidents

Ha patit un accident de trànsit amb lesions corporals?

Si vostè, el seu acompanyant o algun familiar ha patit un accident de trànsit ha de saber que té dret a una indemnització justa per part de l'empresa asseguradora del conductor que va provocar l'accident. Comunament les persones que es troben involucrades en un accident de trànsit no coneixen els seus drets a ser indemnitzats per això.

En Català Reinón Advocats, el nostre equip d'advocats especialistes en accidents de trànsit a Barcelona s'ocupa d'informar al lesionat dels seus drets com a víctima d'un accident, de la quantitat que haurà d'abonar l'asseguradora de la part causant del sinistre i de tots i cadascun un dels passos a seguir per poder cobrar la quantia indemnitzatòria justa.

Tristament és freqüent que l'asseguradora no aboni les quantitats indemnitzatòries reals a l'accidentat, desemborsant-li així la menor quantitat a la persona i això és el que Català Reinón Advocats evitarà. Els nostres advocats en accidents de trànsit l'assessoraran, negociaran i gestionaran el cobrament des del principi fins a la fi perquè l'asseguradora li aboni quantes despeses sanitàries o de rehabilitació li corresponguin, a més d'una quantitat de diners marcada per la llei.

Obtingui la màxima indemnització per accident

Per a l'obtenció de la màxima indemnització nostre despatx compta amb la col·laboració d'un grup de perits metges, els quals s'encarregaran, conjuntament amb els nostres advocats, de la valoració dels danys soferts i l'informaran de manera detalladament de la quantitat real que vostè pot cobrar.

Català Reinón Advocats - Advocats de Barcelona especialitzats en accidents de trànsit, negligències i indemnitzacions

Necessites un advocat per accident de trànsit?

Català Reinón Advocats és un despatx que compta amb un grup d'advocats especialistes en accidents de trànsit a Barcelona i Sabadell  que aconseguirà la màxima indemnització per a vostè gràcies al nostre equip de lletrats especialistes en la gestió, assessoria i negociació amb asseguradores. Els nostres advocats especialistes en Accidents de Trànsit a Barcelona compten amb una llarga experiència en la tramitació de reclamacions, danys i perjudicis, i indemnitzacions d'accidents de trànsit. Obtingui una indemnització justa gràcies al nostre grup d'advocats especialistes en accidents de trànsit. Deixeu que Català Reinón Advocats s'ocupi de tot, mentre vostè es recupera i realitza la rehabilitació necessària per recuperar la normalitat de la seva vida.

whatsapp